Order Allow,Deny Deny from all MK Træfældning | Ekspert i Træfældning og Topkapning | Randers

Hvad vi kan hjælpe med?

Her kan du se lidt af det, vi kan lave for/til dig samt læse lidt om de services, vi tilbyder. Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller e-maile til os. Vores faglighed sikrer, at du får en professionel service, når du handler med os – og endda til en yderst konkurrencedygtig pris.

Træfældning

Hos MK Træfældning og Topkapning tilbyder vi professionel træfældning, topkapning og evt. nedfiring.
Vi er i stand til at rådgive og assistere ift. træfældning. Vi kan retningsbestemme og risikovurdere samt lægge dit træ ned med meget stor præcision.
Med vores nyeste udstyr kan vi klare langt de fleste opgaver – både store som små. Vi hjælper både private familier men også virksomheder, som har træer, der skal nedlægges professionelt. Dertil kan vi klare alt oprydningsarbejdet efterfølgende, så alt er, som det skal være.

Kontakt os i dag for et gratis uforpligtende tilbud.

  Topkapning

  Som ekspert i træfældning og også topkapning tilbyder vi professionel topkapning og evt. nedfiring. At topkappe et træ betyder, at man skærer det ned oppefra i mindre stykker, og muligvis firer det ned, alt afhængig af pladsen omkring træet.
  Vi tilbyder også udtynding, som giver mere lys igennem træets krone eller en opstamning, som giver kronen et løft, og således skaber mere luft under træet.
  Med faglærte medarbejdere og avanceret specialudstyr kan vi klare langt de fleste opgaver – både store som små!

  Kontakt os i dag for et gratis uforpligtende tilbud.

   Andre opgaver

   Skulle du søge hjælp til noget vi ikke lige har nævnt her på siden, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe! Vore kompetencer og udstyr klarer langt de fleste opgaver.

   Vi tilbyder bl.a. professionel risikovurdering af Deres træ, fældning af træer væltet i storme og svampeidentificeringer.
   Vi laver også opskæring af planker med mobilsavværk.
   Og vi udlejer sågar også mand med bil og udstyr på time/dagsbasis. 

    Fordele ved at vælge os

    Faglærte medarbejdere

    Hos MK Træfældning og Topkapning møder du altid faguddannede og erfarne medarbejdere.

    Fuldt forsikret

    Hos MK Træfældning og Topkapning er vi forsikret helt op til 10 mio. kr. ifm. alle vore træfældnings- og topkapnings-opgaver.

    Kunden i fokus

    Hos MK Træfældning og Topkapning har vi stort fokus på vores kunder og den altid gode service. Vi udfører altid opgaverne som aftalt og efter kundens ønsker.


    Copyright MK Træfældning & Topkapning