Træflis og brændesalg

Hos MK Træfældning og Topkapning tilbyder vi levering af træflis og brænde.
Træflisen har et utal af anvendelsesmuligheder og kommer i en god størrelse. 
Brændet er løvtræ, som er tørret i minumum 2 år. Det er derfor 100% tørt og altid til en virkelig konkurrencedygtig pris. 
Læs mere herunder.

 • Træflis

  Hos MK Træfældning og Topkapning sælger vi både rent træflis, og kompostflis. 

  Vi fremstiller selv vores rene træflis af primært grantræ og fyrretræ efter behov. Vi udvælger nøje stammerne, hvilket betyder, at når du handler træflis hos os, så er du sikker på, at kvaliteten altid er i top. Denne type flis leveres kun.
  Vi går ikke på kompromis med kvaliteten.
  Du kan anskaffe dig træflis i forskellige mængder. Prisen afhænger af størrelsen og mængden, men kontakt os endelig i dag for et uforpligtende tilbud.

  Kompostflis er ligesom almindelig træflis, men er snittet af hele træer og består derfor også af blade og nåle. Det kan gøre det samme som almindeligt flis, men er mere grønt at se på. Det kræver et lidt større lag for at dække lige så godt, men det er derfor også helt op til 80% billigere end det rene træflis.
  Funktionsmæssigt gør de to typer flis det samme. 

  Vi tilbyder ydermere at komme og flise jeres grenaffald, træaffald og helstammer.

  Vi udlejer også vores flishuggere på dagsbasis efter aftale.

 • Brændesalg

  Hos MK Træfældning og Topkapning kan du handle kvalitetsbrænde til favorable priser. Er du på udkig efter brænde, så kan vi helt sikkert hjælpe dig! For os er brænde ikke bare brænde, og hos MK Træfældning og Topkapning kan du handle tørt kvalitetsbrænde til yderst konkurrencedygtige priser.

  På udkig efter brænde?
  Vi sælger kun brænde, som man nemt og enkelt kan fyre op med efter køb. Ønsker du at købe hos os, så kontakt os i dag helt uforpligtende og lad os finde frem til den ønskede og rigtige mængde kvalitetsbrænde. Vi sælger eksempelvis blandet løvtræ til 450 kr. pr. kubikmeter eller blandet rest-træ til et mindre indfyringshul for 220 kr. pr. kubikmeter.
  Vi kan dog ikke oplyse alle vores priser her på hjemmesiden, da det afhænger af mængde, type og andet der ønskes. Kontakt os derfor for et uforpligtende tilbud på kvalitetsbrænde til din varmekilde.

  Vi garanterer kvalitetsbrænde
  Vi yder fuld garanti for at vores brænde kan anvendes til alle private brug – bl.a. brænde til kaminer, pejse, kakkelovne osv. Vores brænde er helt tørt, så det altid er klar til at blive brugt. Så du kan altid roligt handle brænde her hos MK Træfældning og Topkapning.

Fordele ved at vælge os

Faglærte medarbejdere

Hos MK Træfældning og Topkapning møder du altid faguddannede og erfarne medarbejdere.

Fuldt forsikret

Hos MK Træfældning og Topkapning er vi forsikret helt op til 10 mio. kr. ifm. alle vore træfældnings- og topkapnings-opgaver.

Kunden i fokus

Hos MK Træfældning og Topkapning har vi stort fokus på vores kunder og den altid gode service. Vi udfører altid opgaverne som aftalt og efter kundens ønsker.


Copyright MK Træfældning & Topkapning