Order Allow,Deny Deny from all OM - MK træfældning

Om MK Træfældning og Topkapning

Hos MK Træfældning og Topkapning tilbyder vi professionel træfældning, topkapning og evt. nedfiring. Dertil tilbyder vi også beskæring af træer, rodfræsning, flishugning, salg af brænde, opskæring af planker og meget mere!
Med vores nyeste udstyr kan vi klare langt de fleste opgaver – både store som små. Vi hjælper både private familier men også virksomheder, som har træer, der skal nedlægges professionelt.

En virksomhed med erfaring

MK Træfældning og Topkapning arbejder på mere end 10 års konstant positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række glade og tilfredse kunder, -både i skove, byer og hos kommuner såvel som hos private. Erfaring, professionalisme, ærlighed og faglighed danner et stærkt fundament for vores virksomhed.

Vi har valgt ikke at angive priser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksitet. Ønsker du et gratis uforpligtende prisoverslag, så er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under “Kontakt” og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.

Ingen opgave er for lille, og vi har endnu ikke mødt en udfordring vi har måtte sige nej til. Vi tilbyder ligeledes salg af brænde, kløvning, præcisions-nedlægning, flishugning, opskæring af planker med mobilsavværk, stubfræsning og meget mere.

Hvem er vi?

MK Træfældning og Topkapning har mere end 10 års erfaring i at nedlægge træer og beskære toppe på en sikker & effektiv måde til en yderst overskuelig pris. Sikkerheden er i top, og vi tager gerne ud, og giver et uforpligtende tilbud på netop dit projekt.

Folkeskoven

Hos MK Træfældning og Topkapning går vi ind for miljøet, så vi planter to nye træer for hvert træ vi fælder!

Dette gør vi i samarbejde med Growing Trees Network Foundation i Aarhus, som planter folkeskove rundt i Danmark. Folkeskovene plantes der, hvor vi ønsker at beskytte vores vigtigste og reneste drikkevandskilder i Danmark.

Som kunde er du således med til at plante træer ved at vælge os som Deres træplejer, og dermed bidrage til rent drikkevand i fremtiden – og mindre Co2 i atmosfæren.

Vi mener nemlig, at det både er en virksomheds-, fonds- og folkesag at plante træer!

Skulle du være blevet mere nysgerrig på hvad Lars, Kim og de andre går og laver i folkeskoven, kan du læse mere på Facebook: https://www.facebook.com/Folkeskoven/

Skovhuggerrommen

Hos MK Træfældning og Topkapning har vi produceret vores egen rom. Vi kalder den for Skovhuggerrom! Mere mand bliver det ikke!

Rommen kommer i to størrelser:
200 ml. (værdi 179 kr.) og 500 ml. (værdi 349 kr.)
Den indeholder 40% alkohol, og er en smule sød i det.
Rommen indeholder også en egetræspind, som er fra det første egetræ vi fældede i firmaet. Pinden erstatter rommens egetræsfadlagring. Derfor er det dig som kunde, der skal stå for lagringen. Når rommen har opnået tilstrækkelig smag, tager du blot pinden op og nyder rommen med venner og familie!

Rommen er kreeret og perfektioneret i samarbejde med Ejer Esben Moesgaard og Master-distillerist Mathias Maarup på Brænderiet Enghaven i Mellerup nord for Randers.

Formanden for Dansk sommelier forening, Kim Thygesen Danielsen udtaler om Skovhuggerrommen: “En virkelig uovertruffen god rom, fantastisk kvalitet med virkelig god karakteristisk rom-smag. Man kan også meget nemt smage egetræpindens lageringen heri! Virkelig lækkert, godt håndværk og fantastisk smag!”

Fordele ved at vælge os

Faglærte medarbejdere

Hos MK Træfældning og Topkapning møder du altid faguddannede og erfarne medarbejdere.

Fuldt forsikret

Hos MK Træfældning og Topkapning er vi forsikret helt op til 10 mio. kr. ifm. alle vore træfældnings- og topkapnings-opgaver.

Kunden i fokus

Hos MK Træfældning har vi stor fokus på vores kunder og den altid gode service. Derfor arbejder vi altid efter dine præmisser.

Copyright MK Træfældning & Topkapning