Hvad vi kan hjælpe med?

Her kan du se lidt af det, vi kan lave for/til dig, samt læse lidt om de services vi tilbyder. Hvis du har yderlige spørgsmål er du velkommen til at ringe eller e-maile til os. Vores faglighed sikre, at du får en professionel service når du handler med os, og endda til en yderst konkurrencedygtigt pris.

Træfældning

Hos MK Træfældning tilbyder vi professionel træfældning, topkapning og evt. nedfiring. Vi er i stand til at rådgive og assistere ift. træfældning. Vi kan retningsbestemme, og risikovurdere, samt ligge dit træ ned med meget stor præcision.
Med vores nyeste udstyr kan vi klare langt de fleste opgaver - både store som små. Vi hjælper både private familier men også virksomheder, som har træer der skal nedlægges professionelt. Dertil kan vi klare alt oprydningsarbejdet efterfølgende, så alt er som det skal være.

Kontakt os i dag for et gratis uforpligtende tilbud.

  Topkapning

  Som ekspert i træfældning og også topkapning tilbyder vi professionel topkapning og evt. nedfiring. At topkappe et træ betyder at man skærer det ned oppe fra i mindre stykker og muligvis firer det ned, alt afhænging af pladsen omkring træet.
  Vi tilbyder også udtyndning, som giver mere lys igennem træets krone, eller en opstaming som giver kronen et løft, og således skaber mere luft under træet.
  Med faglærte medarbejdere, og avanceret specialudstyr kan vi klare langt de fleste opgaver - både store som små.

  Kontakt os i dag for et gratis uforpligtende tilbud.

   Andre opgaver

   Skulle du søge hjælp til noget vi ikke lige har nævnt her på siden, så tøv ikke med at kontakte os. Vi kan helt sikkert hjælpe. Vore kompetancer og udstyr klarer langt de fleste opgaver.

   Du er altid velkommen til at kontakte os og høre om vi kan være behjælpelig med en opgave som ikke står nævnt på hjemmesiden. Vi tilbyder bl.a. også Professionel risikovurdering af Deres træ.
   Fældning af træer væltet i storme og svampeidentificeringer
   Vi laver også opskæring af planker med mobil savværk.
   Og vi udlejer sågar også mand med bil og udstyr på time/dagsbasis. 

    Fordele ved at vælge os

    Faglærte medarbejdere

    Hos MK Træfældning tilbyder møder du altid faglærte medarbejdere, der har stor erfaring med træfældning og topkapning.

    Fuld forsikret

    Hos MK Træfældning har vi vores forsikringer i orden. Vi er altid fuld forsikret i forbindelse med træfældning og topkapning.

    Kunden i fokus

    Hos MK Træfældning har vi stor fokus på vores kunder og den altid gode service. Derfor overholder vi altid vore aftaler.


    Copyright 2019 MK Træfældning & Topkapning