Træflis og brændesalg

Hos MK Træfældning og Topkapning tilbyder vi levering af træflis og brænde.
Træflisen har et utal af anvendelesmuligheder og kommer i en god størrelse. 
Brændet er kvalitets brændet tørret i 2-3 år. Det er derfor 100% tørt og altid til en virkelig konkurrencedygtigt pris. 
Læs mere herunder.

 • Træflis

  Hos MK Træfældning og Topkapning sælger vi både rent træflis, og kompostflis. 

  Vi fremstiller selv vores rene træflis efter behov. Primært af  grantræ og fyrretræ. Vi udvælger nøje stammerne, hvilket betyder at når du handler træflis hos os, så er du sikker på, at kvaliteten altid er i top. Denne type flis leveres kun.
  Vi går ikke på krompomis med kvaliteten.
  Du kan anskaffe dig træflis i forskellige mængder. Prisen afhænger af størrelsen og mængden, men kontakt os endelig i dag for et uforpligtende tilbud.

  Kompostflis - er flis lavet af grene og stammer med blade og nåle. Det er altså som rent træflis snittet med blade og nåle. Det kan gøre det samme som almindeligt flis, men er mere grøn at se på. Det kræver et lidt større lag, for at dække lige så godt, men det er derfor også helt op til 80% billigere end det rene træflis.
  Funktionsmæssigt gør de to typer flis det samme. 

  Vi tilbyder ydermere, at komme og flise jeres grenaffald, træaffald og helstammer.

  Vi udlejer også vores flishuggere på dagsbasis efter aftale.

 • Brændesalg

  Hos MKtræfældning og topkapning kan du handle kvalitets brænde til favorable priser. Er du på udkig efter brænde, så kan vi helt sikkert hjælpe dig! For os er brænde er ikke bare brænde. og hos MKtræfældning og topkapning kan du handle tørt kvalitetsbrænde til yderst konkurrence dygtige priser.

  På udkig efter brænde?
  Vi sælger kun brænde, som man nemt og enkelt kan fyre op med efter køb. Ønsker du at købe hos os, så kontakt os i dag helt uforpligtende og lad os finde frem til den ønskede og rigtige mængde kvalitets brænde. Bl.a blandet løvtræ 450 kr. pr. kubikmeter. blandet rest træ til mindre indfyringshul 220 kr. pr. kubikmeter.
  Vi kan dog ikke oplyse alle vores priser her på hjemmesiden, da det afhænger af mængde, type og andet der ønskes. Kontakt os derfor for et uforpligtende tilbud på kvalitets brænde til din varmekilde.

  Vi garanter kvalitets brænde
  Vi yder fuld garanti for at vores brænde kan anvendes til alle private brug - bl.a. brænde til kaminer, pejse, kakkelovne osv. Vores brænde er helt tørt, så det altid er klar til at blive brugt. Så du kan altid roligt handle brænde her hos MK Træfældning og Topkapning.

Fordele ved at vælge os

Faglærte medarbejdere

Hos MK Træfældning tilbyder vi faglærte medarbejdere, der har stor erfaring med træfældning.

Fuld forsikret

Hos MK Træfældning har vi vores forsikringer i orden. Vi er altid fuld forsikret i forbindelse med træfældning og topkapning.

Kunden i fokus

Hos MK Træfældning har vi stor fokus på vores kunder og den altid gode service. Derfor arbejder vi altid efter dine præmisser.

Copyright 2019 MK Træfældning & Topkapning