Hos MK Træfældning tilbyder vi professioenl træfældning, topkapning og evt. nedfiring. Dertil tilbyder vi også beskæring af træer, salg af brænde opskæring af planker, flishugning og meget mere. Med vores nyeste udstyr kan vi klare langt de fleste opgaver - både store som små. Vi hjælper både private familier men også virksomheder, som har træer der skal nedlægges professionelt.

En virksomhed med erfaring

MK Træfældning og topkapning arbejder på mere end 10 års konstant, positiv udvikling og erfaring. Gennem årene har vi betjent en lang række glade og tilfredse kunder. både i skove og byer og hos kommuner og private. Erfaring, professionalisme, ærlighed og faglighed danner et stærkt fundament for vores virksomhed.
Vi har valgt ikke at angive priser her på vores hjemmeside, da prisen er meget afhængig af opgavens type, størrelse og kompleksibilitet. Ønsker du et gratis uforpligtende prisoverslag, er du meget velkommen til at kontakte os. Se kontaktoplysninger nedenfor eller udfyld formularen under "Kontakt" og vi vil hurtigst muligt kontakte dig.
Ingen opgave er for lille, og vi har endnu ikke mødt en udfording vi har måtte sige nej til. Vi tilbyder ligeledes salg af brænde, opkløvning, Præcisions nedlægning, flishugning, planke savning med mobil savværk, stubfræsning og meget mere.

Hvem er vi?

MK træfælding og topkapning er effektive, professionelle og har mere end 10 års erfaring i at nedlægge træer og beskære toppe på en sikker & effektiv måde. Præcis nedlægning og effektiv topkapning til en yderst overskuelig pris. Sikkerheden er i top og vi tager gerne ud og giver uforpligtigende tilbud på netop dit projekt.

Folkeskoven

Hos MK træfældning og topkapning går vi ind for miljøet! Så vi planter to træer, for hvert træ vi fælder - Det bliver til mange nye træer.

Dette gør vi i samarbejde med Growing Trees Network Foundation i Århus, som planter folkeskove. Folkeskovene plantes der, hvor vi ønsker at beskytte vores vigtigste rene drikkevands ressourcer i Danmark.

Folkeskovene lagrer også løbende mere og mere Co2

Det går ikke ud over dig som kunde at vi planter træer, men hvis du er bevidst om fremtidens udfordringer, som vi er, så er du sikret ved at vælge os, som Deres træplejer og Jeres træfældningsfirma.

Rent drikkevand i fremtiden – og mindre Co2 i atmosfæren er nemlig en virksomheds, fonds og folkesag!

Skulle du være blevet mere nysgerrig på hvad Lars og de andre går og laver i folkeskoven, kan du mere på  på Facebook: https://www.facebook.com/Folkeskoven/

 

Skovhuggerrommen

Hos MK træfældning og topkapning har vi produceret vores egen rom. Vi kalder den for Skovhuggerrom! Mere mand bliver det ikke!

Rommen kommer i to størrelser:
200 ml. (værdi 169 kr.) og 500 ml. (værdi 349 kr.)
Den indeholder 40% alkohol og er en smule sød i det.
Rommen indeholder også en egetræspind, som er fra det første egetræ vi fældede i firmaet. Pinden skal sikre at rommen lagre på egetræsfadet, som den gjorde i gamle dage. Nu er det blot dig, som kunde der skal sørge for at stå for lagringen. Så når rommen har opnået tilstrækkelig smag, tager du blot pinden op og nyder rommen med venner og familie...

Rommen er kreeret og perfektioneret i samarbejde med Ejer Esben Moesgaard og Master-distillerist Mathias Maarup på Brænderiet Enghaven i Mellerup nord for Randers.

Formanden for Dansk sommelier forening, Kim Thygesen Danielsen udtaler om Skovhuggerrommen: "En virkelig uovertruffen god rom, fantastisk kvalitet med virkelig god karakteristisk rom smag. Man kan også meget nemt smage egetræpindens lageringen heri! Virkelig lækkert, godt håndværk og fantastisk smag!"

Fordele ved at vælge os

Faglærte medarbejdere

Hos MK Træfældning tilbyder vi faglærte medarbejdere, der har stor erfaring med træfældning.

Fuld forsikret

Hos MK Træfældning har vi vores forsikringer i orden. Vi er altid fuld forsikret i forbindelse med træfældning og topkapning.

Kunden i fokus

Hos MK Træfældning har vi stor fokus på vores kunder og den altid gode service. Derfor arbejder vi altid efter dine præmisser.

Copyright 2019 MK Træfældning & Topkapning